Lukio-opiskelijatHandWalletia käyttävät monet lukio-opiskelijat jotka huolehtivat omista "taskurahoistaan" tai käyvät osa-aikatöissä. Ohjelman ladanneet ja sitä käyttäneet opiskelijat ovat iloisia selkeästä ja helppokäyttöisestä käyttöliittymästä ja mahdollisuudesta määrittää omia kategorioita.

Yliopisto-opiskelijatHandWallet-ohjelma on suosituin opiskelijoiden keskuudessa, koska heidän täytyy selviytyä "tiukoista" budjeteista ja he joutuvat tarkkaan pitämään kirjaa tuloistaan ja menoistaan. Tuhannet opiskelijat ympäri maailman ovat jo ladanneet Hand Walletin ja tallentavat sinne säännöllisesti tietoja. Saamme paljon kirjeitä ja pyyntöjä joka kuukausi opiskelijoilta, jotka toivovat erityisiä muutoksia ja lisäyksiä opiskelijoiden elämäntapaan sopiviksi, liittyen yhteisasumiseen, lukukausimaksujen osasuorituksiin, stipendeihin, alennuksiin jne.

Perheet

Tarve säästää ja selviytyä perheen taloudesta viisaasti on nykyään tärkeämpi kuin koskaan aikaisemmin. On selvää, että keskivertoperheen taloussuunittelu on monimutkaista eikä olennaisesti eroa yrityksen johtamisesta: perheellä on vakituisia ja satunnaisia tuloja lukuisista lähteistä sekä sekä vakituisia ja satunnaisia menoja eri tarkoituksiin. Tilannetta mutkistaa se, että useimmilla perheillä on lukuisia pankkitilejä ja useita luottokortteja, ja jokainen perheenjäsen osallistuu tulojen hankkimiseen ja menoihin. Tuhannet perheet ovat jo valinneet Hand Walletin ja pitävät sitä välttämättömänä ohjelmana perheen talouden hallitsemiselle. Lyhyenkin käytön jälkeen monet ovat kertoneet, että heidän taloudellinen tilanteensa on parantunut, heidän pankkitilinsä ovat paremmin hallinnassa, he ovat huomanneet virheitä tiliveloituksissaan, eivätkä he ole enää kovin yllättyneitä luottokorttiensa veloituspäivänä. He pystyvät nyt välttämään tai vähentämään tilinylityksiä ja voivat paremmin keskittyä budjettia "syöviin" menoihin.

Matkailijat ja ulkomailla oleskelevatHandWallet Pro on korvaamaton työkalu matkailijoille ja ulkomailla oleskelijoille. HandWalletia käyttämällä tiedät majoitus-, ruoka- ja pääsymaksumenojen yhteissumman joka hetki, jopa maiden välillä matkustettaessa. Näet kaikki menosi dollareissa, eikä sinun tarvitse vaivata päätäsi valuuttakursseilla eikä muistaa, mikä valuttakurssi oli voimassa matkan missäkin vaiheessa. Jos useampi matkustaa yhdessä, voitte jakaa menot osallistujien kesken HandWallet Pron avulla.

Itsenäiset ammatinharjoittajat ja pienyritysten omistajat

Yksityisyrittäjille ja pienten yritysten omistajille HandWallet on hyödyllinen eri tarkoituksiin, alkaen tiettyjen, erityisten yritystoimien valvonnasta ja päättyen tulojen ja menojen täyteen hallintaan. HandWalletia käyttämällä tiedät koko ajan, millä hinnalla kauppatavara on aikaisemmin ostettu ja myyty, ja kenelle. Voit vertailla eri valuutoissa olevia hintoja ja, vaihtoehtojen vallitessa, valita parhaan vaihtoehdon kauppatavaran ostoon. Tiedät oletetun kassavirran suuruuden etukäteen, minkä perusteella voit suunnitella maksujesi ajankohdan. HandWallet kertoo sinulle päätulonlähteesi ja päämenoeräsi tietyn ajanjakson aikana. HandWallet kertoo, milloin kannattaa siirtää rahaa pankkitililtä toiselle, milloin kannattaa ottaa lainaa ja kuinka aikatauluttaa se. Voit vaihdella muuttujia tapahtumien, kuten korkosumman, maksujen määrän, yhteysprosentin jne. välillä, ja näin valita parhaan maksuvaihtoehdon. Mikä tärkeintä - järjestelmään tallennettaviksi valitsemasi yritystiedot ovat aina mukana kämmenmikrollasi - yrityksessäsi, kotona, neuvotteluissa maahantuojan kanssa tai kun olet ulkomailla katsastamassa uusia tuotteita.

Suuryritykset

HandWallet Business tarjoaa kokonaisratkaisun ulkomailla liikematkalla olevalle yhtiön edustajalle. HandWallet -ohjelma helpottaa suuresti matkaraportin täyttämistä verotukseen: menot täytetään reaaliajassa ja jaetaan ne oikeisiin kategorioihin ennaltamäärättyjen asetusten mukaan. Tiedät joka vaiheessa, paljonko rahaa olet käyttänyt ja mihin, ja voit pitää tietokoneesi tai yhtiösi kirjanpitäjän ajan tasalla matkasi aikana. HandWallet Business antaa sinun nauttia sisartuotteidensa kaikista eduista ja lisäksi tallentaa myyntituloja ja valtuutusnumeroita, lasku- ja veroprosentteja (jos tarpeen) jokaiseen tapahtumaan. Yhtiön edustaja, jolla on mukanaan HandWallet voi, vielä ulkomailla ollessaan, tallentaa menoja ulkomaan valuutalla ja nähdä kasvun dollareina tai euroina! Lisäksi hän näkee dollareina tai euroina suoritetut tulot ja menot paikalliseen valuuttaan muunnettuina, mikä mahdollistaa helpon hintavertailun.