Taloudellista käyttäytymistämme motivoi jatkuvasti kaksi ristiriitaista voimaa: kiusaus ostaa ja kuluttaa rahaa sen sijaan, että pelätään rahojen loppumista kesken.

HandWalletin avulla opit tuntemaan itseäsi paremmin, ymmärtämään ja tasapainottamaan näitä sisälläsi olevaa kahta voimaa ja tuomaan sinut parempaan henkilökohtaiseen tasapainoon näiden kahden voiman välillä. Käyttämällä tätä ohjelmaa sinulla on enemmän tuloja käytettävissäsi ja suoriudut menoistasi tehokkaammin. Tuloksena on enemmän rahaa, eli parempi tasapainoinen henkilökohtainen olotila.

Vaikka tämä ei tuo sinulle onnea (uskomme, että onni on sisäinen asia, joka ei riipu mistään, ei ainakaan aineellisista asioista), mutta se antaa sinulle mahdollisuuden nauttia ostoprosessista entistä enemmän ja vapauttaa aikaa tärkeämpiin toimiin kuin väittelemään pankkivirkailijan kanssa.

Houkutus Ostaa . . .

Perinteinen tarve käyttää rahaa on helppo ymmärtää. Siihen on monia syitä, vauras maailma ,länsimainen kulttuuri, kasvuympäristö, mainonnan runsaus johon hukumme, kilpailu ja toistensa vertailu.

Ensimmäinen askel on ymmärtää heräteostot eikä kieltää sitä. Houkutus ostaa on sekä hyvä että luonnollinen. Se osoittaa sen, että joku on sinulle tärkeää ja vetää sinua puoleensa.
Saatat olla innokas tietokonepelaaja, joka ei malta odottaa päästä pelaamaan uusimmalla juuri markkinoille tulleella mallilla tai saatat olla tanakka lapsi, joka kiihkeästi haluaa päästä kokeilemaan uimapukujen uusinta mallistoa juuri nähdyllä muotikanavalla. Saatat rakastaa ravintoloita ja törmäät erityiseen ravintolaan tai hyönteiskeräilijä ja teet harvinaisen löydön . . .
Se tulee esiin useissa lauseissa, kuten “Minun on pakko saada se.”, “Se on juuri mitä etsin.” ja siihen liittyen seuraa yleensä hiljentävä voima “Saimme juuri rahaa.”, “Minulla on siihen varaa.”, “Kituutimme viime kuussa, joten ansaitsemme ostaa sen nyt.” “.

Pelko rahan loppumisesta kesken

Tämä on myös helppoa ymmärtää. Se johtuu (yllätys, yllätys!) samasta hyvinvointiyhteiskunnasta, samoista länsimaisesta kulttuurista ja samoista mainoksista, luottomyynnistä ja hienostuneista myyntimenetelmistä.
Aikanaan kun saimme elantomme maataloudesta, tiesimme tarkalleen mitä meillä oli. Nykyään meidät on pakotettu selviytymään vaikeatajuisista ja hämmentävistä termeistä, kuten luotto, korko, tilinylitys, rahasto, sidonnaisuus… se ovi johtaa harhaa tai jopa paineistaa..

Ymmärrettyämme halun heräteostoihin, toinen askel on ymmärtää pelon siitä, että rahat loppuvat kesken, eikä kieltää sitä. Tämä pelko on todellinen. Raha on kuitenkin rajallinen: laskujen määrällä ei ole väliä, kaikki on lopulta maksettava. Ei ole väliä mitä lainaa otat, jos et muuta mitään, on tilanteesi vaikeampaa lisääntyneiden kulujen vuoksi. . .
Tulotason määrällä ei ole väliä - koska menot ja elämäntyyli ovat aina enemmän tai vähemmän yhdenmukaiset. Sillä ei ole myöskään merkitystä, miten vakiintunut statuksesi on - riippumatta eri asioista tai summista, siihen liittyy aina tämä sama tunne.

Mitä sinun pitäisi tehdä? HandWallet

Lisätään rahan määrää -
Löytämällä kaikki virheet, päällekkäiset maksut ja mahdolliset luottokorttihuijaukset.
Luopumalla kalliista kustannuksista, jotka eivät tarjoa tyydytystä.

Teen näin joka tapauksessa. Miksi tarvitsen HandWallettia?
Ehkä. Mutta teet kovasti työtä ja taistelet itsesi kanssa. Toisin sanoen, et ole objektiivinen, koska kaksi voimaa käyvät taistelua sisälläsi.

Tarkoittaako tämä sitä, että minun on syötettävä jokainen euro ja sentti sovellukseen?
Ei tietenkään. Kannattaa ainakin aluksi tarkistaa pienet kustannukset, jotka eivät ole merkittäviä ja näin ollen eivät myöskään kerrytä merkittäviä säästöjä. On sinusta itsestäsi kiinni mitä syötät sovellukseen ja mitä et.
Sitä paitsi, suurin osa tapahtumista päivittyy verkkopankissa ja sinun tarvitsee vain vahvistaa ja luokitella ne omiin luokkiinsa. Tämä toiminto kestää muutaman minuutin kuukausittain ja se korvaa postitse lähetettävät tiliotteet.